Home Premsa. Notícies La FECPC, escollida per organitzar el BISFed European Regional Open del 2017
La FECPC, escollida per organitzar el BISFed European Regional Open del 2017 PDF Imprimeix Correu electrònic
  • Es tracta d’un Open de Boccia internacional i puntuable per al rànquing general de BISFed que dóna accés als campionats del món del 2018.
  • L’esdeveniment està liderat per la BISFed, la Federació Internacional paralímpica que treballa per al desenvolupament i la promoció de la Boccia, amb un sistema de classificació, reglamentació i estructura de competició internacional.
  • Tindrà lloc a Sant Cugat, Barcelona, del 9 al 16 d’abril de 2017.

La bona rebuda que va mostrar la ciutat de Sant Cugat a la I Boccia European Continental Cup del 2015 i el bon treball organitzatiu conjunt amb la FECPC, han fet que la nostra candidatura hagi estat de nou seleccionada per organitzar una prova del calendari oficial paralímpic.

La BISFed ha ha fet oficial el nomenament aquest passat mes de novembre del 2016 a través de la seva pàgina web (www.bisfed.com) i mitjançant notificació oficial a la FECPC.

L’esdeveniment tot i tenir unes dimensions relativament més petites que la Boccia European Continental Cup del 2015, comptarà amb la participació de vuit equips de parelles i equips, i vuit participacions individuals en cadascuna de les categories de joc (BC1, BC2, BC3 i BC4) dels diferents països europeus.

 

Experiència en esdeveniments internacionals

La FECPC treballa des del 2004 per promoure l’esport adaptat a l’àmbit internacional i donar a conèixer també enfora la feina que es duu a terme des de la Federació en l’àmbit local. En aquest sentit, la FECPC assumeix el lideratge en l’organització d’esdeveniments esportius d’abast internacional. 

Així, la Federació Catalana ja va organitzar l’anterior europeu de boccia l’abril del 2015, la Boccia European Continental Cup, a Sant Cugat del Vallès. I enguany i amb èxit de participació, l’IFCPF Pre-Paralympic Tournament (Salou, 30 d’Abril – 7 Maig del 2016), un internacional de futbol 7 previ als Jocs Paralímpics de Rio del 2016.

Recentment, ha organitzat també la 2016 CPISRA & IFCPF General Assembly, on es van trobar una cinquantena de directius d’associacions esportives d’arreu del món entre el 9 i el 12 de novembre a Sant Cugat.

Ja en el 2014 la CPISRA, l’Associació Internacional esportiva que treballa per al desenvolupament de l’esport adaptat, va confiar en la FECPC per a l’organització de l’Assemblea del 2014, també a Sant Cugat del Vallès i amb la participació de vint-i-cinc delegats de diferents països.

També, el 2013 la FECPC va estar al capdavant de la I CPISRA Intercontinental Cup de Football 7. Aquesta va reunir en tres seus de competició a setze equips provinents de diferents països i es va comptar amb el suport de dos-cents voluntaris.

 

Imatges: Arxiu FECPC. Boccia European Continental Cup 2015

Share Link: Facebook
 
Facebook TwitterFlickr Youtube

Trofeu Int. de Natació 2019

Natació

Patrocinadors

logos

Esports en Integració

logos

Classificacions mèdico-esportives

Vols una web?

isportsfactory.com

Traducció Web

English Chinese (Simplified) French German Italian Spanish Galician

UfecTV

UfecTV

dxtadaptado.com

dxtadaptado.com