Home Premsa. Notícies La FECPC posa en marxa el primer equip femení de futbol per a persones amb paràlisi cerebral a l’estat
La FECPC posa en marxa el primer equip femení de futbol per a persones amb paràlisi cerebral a l’estat PDF Imprimeix Correu electrònic

Futbol Femení

Foto Futbol Femení Arxiu FECPC
  •  El diumenge se celebra la primera concentració amb un entrenament al CAR de Sant Cugat

La Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) impulsa el primer equip femení de futbol per a persones amb paràlisi cerebral a l’estat espanyol amb l’objectiu de promocionar l’esport femení incrementant el nombre de jugadores de futbol adaptat a Catalunya. El projecte compta amb el suport de la Federació Catalana de Futbol (FCF) i la Federació Internacional de Futbol per a paralítics cerebrals (IFCPF).

9 noies majors de 12 anys participaran en la primera convocatòria, que consistirà en un entrenament el diumenge al CAR de Sant Cugat. Tot i aquest reduït grup inicial, la Federació treballa per difondre la iniciativa i poder ampliar la plantilla. La Júlia Catot i la Sònia Noell, tècniques especialitzades de la FECPC, dirigiran el primer grup de futbol per a persones amb paràlisis cerebral íntegrament format per noies.

D’aquestes 9 noies que participaran en la concentració, l’Alba (Badalonès), la Maria i la Marina (Adiam Racing Sedano) són les úniques que juguen a futbol en equips federats de la FECPC. Ho fan en equips mixtos, entrenant amb nois i jugant contra nois.

El projecte es presentarà a finals de gener al CAR de Sant Cugat, després del segon entrenament del grup.

Share Link: Facebook
 
Facebook TwitterFlickr 

Trofeu Int. de Natació 2018

Natació

Patrocinadors

logos

Esports en Integració

logos

Classificacions mèdico-esportives

Vols una web?

isportsfactory.com

Traducció Web

English Chinese (Simplified) French German Italian Spanish Galician

UfecTV

UfecTV

dxtadaptado.com

dxtadaptado.com