Home Premsa. Notícies El futur de la Boccia català es prepara per afrontar els campionats autonòmics
El futur de la Boccia català es prepara per afrontar els campionats autonòmics PDF Imprimeix Correu electrònic

Boccia

Concentració Joves Boccia desembre 2017

Els esportistes catalans de Boccia amb més projecció d’entre 12 i 18 anys es van concentrar dissabte al CAR de Sant Cugat per preparar el Campionat d’Espanya Autonòmic del próxim mes de febrer. Va ser el primer entrenament dirigit per la nova seleccionadora, la Pau Salvador, que va valorar “molt positivament” la jornada.

La concentració tenia l’objectiu de “conèixer els esportistes que hi ha arreu del territori català i el seu nivell”, explica la seleccionadora, per poder realitzar la convocatòria de cara en el Campionat Autonòmic d’Espanya. També es va convocar a alguns esportistes més joves, que tot i que no podran participar al campionat per la seva edat, la Federació volia introduir en dinàmica d’entrenaments.

La jornada va comptar amb la participació de 12 esportistes, 7 assistents i 4 tècnics que van dur a terme un treball de “molta qualitat”. La següent convocatòria serà el dissabte 13 de gener al CAR ja només amb la participació d’aquells esportistes que vagin convocats al Campionat d’Espanya.

Pau Salvador, nova seleccionadora

Pau Salvador, la nova seleccionadora de joves de Boccia

Quan la FECPC va comunicar a la Pau Salvador que seria la nova seleccionadora de joves de Boccia, substituint a Mercè Aragonés, la notícia la va agafar totalment per sorpresa perquè no s’ho esperava “gens ni mica”. “Primer em va fer molta, molta, molta il·lusió”, explica Salvador. “Per mi suposa un repte nou, i les noves experiències sempre són un xut d'energia”.

Al mateix dia de conèixer la notícia, l’eufòria es va transformar en responsabilitat: “em va entrar una mica de por. La il·lusió no la vaig perdre, però suposa una alta responsabilitat, ja que per mi la seleccionadora anterior, la Mercè, és un referent, i em feia por no poder estar a l'altura”.

La vinculació de la Pau Salvador amb la Boccia va iniciar-se l’octubre de l’any 2013, quan va exercir com a tècnic del Club Esbonat, fins a convertir-se en la coordinadora del club. També va fer d’àrbitre “per poder viure la Boccia des de tots els vessants possibles”.

 

 

 

 

Share Link: Facebook
 
Facebook TwitterFlickr 

Trofeu Int. de Natació 2018

Natació

Patrocinadors

logos

Esports en Integració

logos

Classificacions mèdico-esportives

Vols una web?

isportsfactory.com

Traducció Web

English Chinese (Simplified) French German Italian Spanish Galician

UfecTV

UfecTV

dxtadaptado.com

dxtadaptado.com