Home Premsa. Notícies En Benito Sánchez, la Verònica Pàmies i en Wafid Boucherit estrenen la temporada internacional de Boccia
En Benito Sánchez, la Verònica Pàmies i en Wafid Boucherit estrenen la temporada internacional de Boccia PDF Imprimeix Correu electrònic

Boccia | Regional Open Pinto

Regional Open Boccia Pinto 2018 - Veronica Pàmies, Wafid Boucherit i Benito Sánchez

Els esportistes de la FECPC participaran a l’Open regional de Pinto, a Madrid, del 25 de març a l’1 d’abril. Serà la primera competició internacional en un any que clourà amb el Campionat del Món de l'agost a Liverpool, Anglaterra.

Amb els Jocs Paralímpics de Tòquio a l’horitzó, en Fido (BC3) té molt clar que l’objectiu a la ciutat madrilenya no és cap altre que intentar aconseguir una medalla, tant en la competició individual com en la de parelles. “Pas a pas hem de pujar posicions al rànquing amb l’objectiu posat a Tòquio”, explica en Wafid a les xarxes socials de la Federación Española de Deportes de Personas con Parálisis Cerebral y Daño Cerebral Adquirido (FEDPC).  “Hem anat aconseguint èxits en base a molta feina i, poc a poc, professionalitzant la nostra activitat esportiva”.

La idea d’en Benito (BC2) és calcada a la del seu company d’equip i de selecció. Medalla en equips i escalada de posicions al rànquing mundial posant èmfasi “en la unitat del grup com la nostra major fortalesa”.  L’esportista català espera “donar suport i confiança als meus companys”, com la Verònica Pàmies (BC3), que torna a una competició internacional després de la seva parada l’any 2014. “Necessitava desconnectar i vaig deixar la Boccia durant 2 anys”.

Un cop reenganxada als entrenaments i amb ganes renovades, la Verònica es marca un objectiu que pot semblar més senzill, però que a vegades és el més complicat d’aconseguir: gaudir competint.

La Glòria Herranz i el Sergio Marín acompanyaran els esportistes catalans a Pinto com a assistents, metre que l’Alma Cuesta i l’Imma Peñalver també participaran a l’Open regional com a tècniques de la federació espanyola.

Share Link: Facebook
 
Facebook TwitterFlickr Youtube

Trofeu Int. de Natació 2019

Natació

Patrocinadors

logos

Esports en Integració

logos

Classificacions mèdico-esportives

Vols una web?

isportsfactory.com

Traducció Web

English Chinese (Simplified) French German Italian Spanish Galician

UfecTV

UfecTV

dxtadaptado.com

dxtadaptado.com