Home Premsa. Notícies Moltes gràcies!
Moltes gràcies! PDF Imprimeix Correu electrònic

CPISRA World Games

Foto conjunta amb les voluntàries dels CPISRA World Games - Sant Cugat 2018

Ha sigut un llarg viatge fins a arribar als CPISRA World Games 2018 a Sant Cugat.

El 2015 vaig tenir l’oportunitat de viatjar a Nottingham per descobrir una mica més sobre l’Associació Internacional per l’esport i el lleure per a persones amb paràlisi cerebral (CPISRA) i els World Games. El bon treball fet per CP England em va empènyer a fer un pas endavant i apostar per organitzar els jocs mundials a Catalunya i començar el projecte de la mà de CPISRA.

Va ser molt senzill trobar la ciutat per acollir els jocs, ja que sempre hem comptat amb el suport i l’ajuda dels nostres amics de Sant Cugat. No crec que hi hagi cap altra ciutat que hagi fet tant per l’esport per a les persones amb paràlisi cerebral i per la inclusió durant els últims 5 anys.

El camí va estar ple de desafiaments per la FECPC, que va afrontar moltes dificultats durant el procés d’organització dels World Games, com la pèrdua de les competicions de Para Taekwondo o Para Tenis Taula. Tot i això, sempre hem trobat amics que ens han animat a no defallir i a seguir treballant de valent per brindar la millor experiència possible als atletes participants. Tinc un munt de noms a anomenar, permeteu-me mencionar-ne alguns:

Penso que gran part de l’èxit dels jocs recau sobre l’equip de CPISRA, especialment d’en Sam Turner. Probablement és amb la persona amb qui més he parlat durant els dos últims anys, però no he tingut mai temps de donar-te les gràcies. Ha sigut un autèntic plaer treballar amb tu! Així mateix, hem sigut molt afortunats de comptar amb l’ajuda d’en Peter Drysdale i el Craig, que mai ens han deixat sols, especialment en els mals moments.

Seguint amb la llista, m’agradaria agrair al Grup Catalònia Fundació Creactiva, un company de viatge inesperat, col·laborador principal dels jocs, que han esdevingut imprescindibles per l’excel·lent funcionament dels CPISRA World Games. Gràcies, Maria!

Al meu equip de la FECPC: Àngels, Glòria, Teixi, Nina, Pau, Ingrid, Júlia, Laia, Manolo, Maite, Jose Luís, Xavier, Ricardo, Jordi, Marín, Joan, Andrea i el nostre president, el Carles Muñoz. No us podeu imaginar com han arribat a treballar els últims mesos per fer possible els World Games. Em sento molt orgullós de formar part d’aquesta petita federació que en els darrers anys, i tot i les dificultats, hem tornat a fer possible un somni. Gràcies amics i amigues, ho hem tornat a fer!

A l’Andrés Fuentes, el nostre responsable de transports, que està lluitant per superar una malaltia. T’hem trobat molt a faltar!

I finalment, perquè sou la part molt important: moltíssimes gràcies a tots i totes les atletes i voluntàries que heu participat i ens heu ajudat a fer possibles els CPISRA World Games – Sant Cugat 2018. Moltes gràcies pel vostre esforç, simpatia i treball per donar el millor de vosaltres durant els jocs. Va ser increïble tenir-vos a totes vosaltres gaudint amb la competició.

Als voluntaris i voluntàries... moltíssimes gràcies! Un agraïment que segurament comparteix tothom qui ha format part dels jocs. Vau fer una feina increïble! Sense vosaltres no hauria sigut possible organitzar els CPISRA World Games. Però deixeu-me que agraeixi especialment a dues persones, dos dels voluntaris més experimentats, pel seu compromís i feina. Van ser els primers a començar i els últims en acabar, disponibles les 24 hores del dia per portar als atletes, delegacions, àrbitres o altres voluntàries amunt i avall. Ells són en Goyo i en Ferran, uns autèntics cracs! També voldria reconèixer l’esforç de voluntàries vingudes des d’Argentina, Índia i el Regne Unit per donar-nos un cop de mà. Moltes gràcies per acompanyar-nos tot i la barrera de l’idioma.

A vegades els somnis es fan realitat i vosaltres heu fet que els World Games fossin possibles.

Ismael Sánchez,

Director del Comitè Organitzador dels CPISRA World Games – Sant Cugat 2018

 

Foto: Àlex Calvo 

Share Link: Facebook
 
Facebook TwitterFlickr Youtube

Trofeu Int. de Natació 2019

Natació

Patrocinadors

logos

Esports en Integració

logos

Classificacions mèdico-esportives

Vols una web?

isportsfactory.com

Traducció Web

English Chinese (Simplified) French German Italian Spanish Galician

UfecTV

UfecTV

dxtadaptado.com

dxtadaptado.com