Home Premsa. Notícies Un estiu a la piscina: Javier Cárcamo i Laura Castillo debuten en un Europeu
Un estiu a la piscina: Javier Cárcamo i Laura Castillo debuten en un Europeu PDF Imprimeix Correu electrònic

Natació

Javier Carcamo i Laura Castillo i Maria Folgadoa l'europeu de para natació de Dublín

Més enllà dels jocs mundials que va organitzar la Federació a Sant Cugat, els europeus de natació i atletisme a Dublín i Berlín, respectivament, el campionat mundial de Boccia a Liverpool i el campionat d’Espanya de clubs de natació, a principis de juny, han marcat l’estiu. Javier Cárcamo i Laura Castillo han participat en les dues proves d’aigua, provant per primer cop l’experiència de competir en un campionat de primer nivell.

Espectacular experiència!” compartia Cárcamo al seu perfil d’Instagram després de l’últim dia de competició. El nedador del Club Natació Mataró va participar en les proves de 100 m esquena, 200 m estils, 100 m braça i 400 m estils i aconseguia arribar a les finals de les proves de braça i estils, amb una cinquena i sisena posició. “Se ha dado lo que se ha podido”, afegia sense desanimar-se. “Ha seguir trabajando y darle duro!”.

La Laura Castillo va participar a la prova de 50 m esquena, tot i que no va poder arribar a la final. La nedadora, que també forma part del CN Mataró, va finalitzar novena de la seva sèrie. Tant per la Laura Castillo com per en Javier Cárcamo es tractava del seu primer campionat europeu de Para Natació i hi van participar acompanyats dels tècnics catalans Maria Folgado i Roger Cruañas.

El campionat d’Espanya de clubs

Lloret de Mar va ser la seu de la primera competició aquàtica de l’estiu, el Campionat d’Espanya de clubs, que el CN Mataró va dominar un any més, tot i que aquest cop va perdre el calaix més alt del podi en benefici del CD Aquatic Campanar de València. Entre els clubs catalans, també va destacar la novena posició final del CN Terrassa, dins el Top 10 de clubs amb més puntuació.

Javier Cárcamo i Laura Castillo van formar part del conjunt d’11 nedadores catalanes que van participar a la competició: Cárcamo, Castillo, Mark Castro, Jordi Gordillo, Jeremías Mateo, Roselena Rubino i Daniel Ferrer del CN Mataró; Adrian Taboada del CN Sitges; Pau González del CN Terrassa; Miguel Vilchez del CN Salou i Raul Gascón del Club Adiam.

Els resultats més destacats els va aconseguir en Javier Cárcamo amb dues primeres posicions (4x50 m lliure i relleus 4x50 m estils), dos segons llocs i dues medalles de bronze. Pau González (50 m braça), Jordi Gordillo (50 m lliures) i Jermías Mateo (100 m esquena) van acomiadar-se amb una medalla d’or al sarró.

 

Resultats World Series Campionat Europeu 2018 | Resultats Campionat Espanya de Clubs

Share Link: Facebook
 
Facebook TwitterFlickr Youtube

Trofeu Int. de Natació 2019

Natació

Patrocinadors

logos

Esports en Integració

logos

Classificacions mèdico-esportives

Vols una web?

isportsfactory.com

Traducció Web

English Chinese (Simplified) French German Italian Spanish Galician

UfecTV

UfecTV

dxtadaptado.com

dxtadaptado.com