Home Premsa. Notícies Més de 20 esportistes participaran dissabte al 29è Campionat de Catalunya d’Eslàlom en cadira de rodes
Més de 20 esportistes participaran dissabte al 29è Campionat de Catalunya d’Eslàlom en cadira de rodes PDF Imprimeix Correu electrònic

Slalom

Cartell 29 Campionat Catalunya Slalom en Cadira de Rodes 

El Vendrell serà la seu de l’última cita catalana de l’eslàlom en cadira de rodes amb la celebració del 29è Campionat de Catalunya, el diumenge 14 d’abril al Pavelló Municipal Camp d’Esports.

Més de 20 esportistes dels diferents clubs catalans participaran a la prova final, dividits en les categories WS5M; WS4F-M; WS1B; WS3F-M i WS1A (per ordre de participació). El campionat començarà amb el recorregut fix de la prova cronometrada, a les 9.30 hores. Després es realitzarà el circuit variable i, per últim, la prova d’eliminació individual.

La cita del dissabte al Vendrell no serà la darrera trobada entre els practicants d’eslàlom, ja que al maig, el dissabte i el diumenge 18 i 19, el Prat acollirà el Campionat d’Espanya d’Eslàlom en cadira de rodes.

Resultats del 28è Campionat de Catalunya

Resultats prova cronometrada - 2018

Resultats prova d’eliminació individual - 2018

Encreuaments prova d’eliminació individual - 2018

Share Link: Facebook
 
Facebook TwitterFlickr Youtube

Trofeu Int. de Natació 2019

Natació

Patrocinadors

logos

Esports en Integració

logos

Classificacions mèdico-esportives

Vols una web?

isportsfactory.com

Traducció Web

English Chinese (Simplified) French German Italian Spanish Galician

UfecTV

UfecTV

dxtadaptado.com

dxtadaptado.com